Alla inlägg den 8 juni 2014

Av Emma - 8 juni 2014 20:43

Oj va tiden rusar iväg! Sa till Rickard idag att jag måste köra igång o ta några pass rallylydnad nu, för att vi ska tävla om två veckor....! Blivit ett ordentligt pass RL sen Java kom... Visst har vi tränat en del hemma men blir inte riktigt samma... Har fokuserat på valpbus, motion och lagt några spår sista månaden.
Men så slog det mig, är ju den 8e idag! Kan ju inte va två veckor till den 14e då!? Grattis Blondie! En vecka till tävling!! Blir att lägga ett pass på torsdag kväll uppe på klubben och sen hålla alla tummar o tår som finns på lördag :)

Idag har Rickard lagt sitt första blodspår. 260m och fick ligga lite över två timmar. Jag visste bara på ett ungefär vart starten var, sa "spåra" till Decibel och hon sökte upp starten, nosade lite tveksamt någon meter men efter ett -bra! Spååra! Så var det precis som -jaha det var det du menade, dåså!
Kul att gå ett spår man inte har en aning om hur det är lagt, bara att lita på flickan, hålla i linan o hänga på! O klart jag kan lita på mitt hjärta! Såå duktig! -nästa gång blir det minst 500m!! Sa Rickard efteråt så tror bestämt vi fått oss en träningskompis som faktiskt blir mer o mer engagerad <3

Efter spåret så tog Rickard, Oliver och Java bilen hem. Jag och Decibel gick/sprang hem genom skogen. En skön men ack så svettig tur!!

Nu är Rickard ute på språng o jag ska lägga barnen. SEN BLIR DE SOVA! Upp o ut tidigt imorgon :)
O trött nu efter hela huset städning på fm, sen shopping med utelunch, sen kaffe med syster o hennes familj, sen köra en ny soffa till pappa o bära ut den gamla o in den nya och sen spårningen :)

Så nu säger jag gnatt!


 

Min vackra Decibel!! 



 


Och min söta Java! Nån har lärt sig att det är under barnstolen man ska va! Nån har dock inte lärt sig att VÄNTA tills den i stolen kladdat klart ;)



Presentation


Om du tycker om hundbilder, att läsa om träning o tävling i framför allt rallylydnad men även spår och annat bus!?

Välkommen :)

Mer info om mig och mitt val av hundras i presentationen.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2014 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards